DM-tonery.cz
Instalace, aktivace, registrace účtu v případě O365 nebo přihlášení ke stávajícímu účtu, aktualizace a ověření funkčnosti - cena včetně elektronické licence Microsoft Windows 10 PRO x64(x86)

MODERNÍ OPERAČNÍ SYSTÉM PRO PODNIKÁNÍ

Operační systém umožňuje kromě rychlejší a finančně méně náročné správy dat také zvýšený počet a sílu vbudovaných bezpečnostních systémů. Tyto jdou ruku v ruce s dalšími inovacemi a chytrými funkcemi, které umožňují uživateli časově nenáročnou a příjemnou práci, ale také prostor pro zábavu.

MULTITASKING

Šikovnou věcičkou je například funkce Snap, pomocí které můžete svou práci několikanásobně zrychlit a zefektivnit. Chcete-li mít všechny aplikace, které právě používáte, po ruce, stačí je pouze myší přesunout po ploše - přizpůsobí se automaticky. Pokud je na ploše po umístění oken zbývající místo, Windows vám sám navrhne výběr aplikací, které by se tam mohly zobrazit.

Práci si navíc můžete usnadnit i přidáváním a odebíráním úkolů v Task View (správce úloh). To vám také umožňuje snadný přístup k spuštěným aplikacím, souborům a dokumentům - to vše v jednom okně.

CONTINUUM

Continuum je novou funkcí, pomocí které je Windows 10 schopen zjistit, jaký typ hardwaru používáte a vybrat pro vaše zařízení vhodné rozhraní. Jednoduše řečeno, okna, která právě máte otevřená, přizpůsobí svou velikost displeji vašeho zařízení.

BUĎTE IN S MICROSOFT EDGE

Nový webový prohlížeč společnosti Microsoft, Edge, vám položí svět k nohám. V Edge dokážete editovat a připisovat přímo na webové stránky a sdílet je takto upravené s ostatními. Vylepšená vyhledávací lišta vám našeptá ještě předtím, než dokončíte otázku či klíčové slovo.

Cílem Edge je to, aby se uživatel co nejrychleji dostal k informacím, které potřebuje a aby s nimi pracoval co nejefektivněji. Proto Edge odstraňuje překážky ve formě zbytečných vizuálních vjemů které vás v práci či zábavě ruší. Bonusem, který Edge poskytuje, je fakt, že vaše baterie při jeho používání vydrží déle než při používání Chromu či Firefoxu.

HRÁČI, POZOR!

Milovníci Xboxu mají s Windows 10 možnost vytvářet nový typ mezilidské interakce díky sdílení svých hráčských úspěchů. Funkce Game DVR umožňuje uživateli nahrát a následně se s přáteli na sociálních sítích podělit o epické killy či vyfailované akce.

TECHNICKÉ POŽADAVKY NA HARDWARE

  • 1 GHz procesor (nebo rychlejší).
  • 1 GB RAM u 32bitové verze; 2 GB u 64bitové verze.
  • Dostupné místo na disku až do 20 GB.
  • Video karta: 800 × 600 rozlišení obrazovky. DirectX® 9 procesor grafiky s ovladačem WDDM

Originální aktivační klíč pro operační systém Microsoft Windows 10 Pro.

Použitelné pro 32 i 64 bit systémy.

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)